Doliu în lumea muzicală: Scott Weiland, găsit mort în autocarul de turneu
Data publicării:
Autor: Alexandra Petrovici
WhatsApp
Fostul solist al celebrelor trupe rock Velvet Revolver și Stone Temple Pilots, Scott Weiland, a murit la doar 48 de ani, în noaptea de joi spre vineri. Acesta a murit în somn în Bloomington, Minnesota. Informația a fost confirmată de Jamie, soția lui Scott. Cauza morții este încă neidentificată.

Conform site-ului TMZ.com, solistul a fost găsit mort în autocarul de turneu al trupei sale. Scott împlinise recent 48 de ani și de-a lungul anilor s-a confruntat cu depedența de droguri și alcool.

Împreună cu frații Robert și Dean DeLeo a înființat trupa Stone Temple Pilots care s-a bucurat de un succes răsunător în anii '90. Albumul de debut al formației, "Core", a ajuns pe locul al treilea în Bilboard 200. Un an mai târziu trupa înregistra un succes și mai mare datorită albumului "Purple" care a ajuns pe primul loc în Bilboard 200.

Weiland a avut mai multe probleme cu justiția din cauza dependenței sale de droguri și a conducerii sub influența alcoolului. Deși in anul 2007 s-a internat într-o clinică de dezintoxicare acesta nu a reușit să finalizeze programul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel