Doliu în familia Madonnei
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Doliu în familia Madonnei / Foto: Facebook Madonna
Doliu în familia Madonnei / Foto: Facebook Madonna
Este doliu în familia Madonnei.

Anthony Ciccone, fratele mai mare al cântăreței pop Madonna, a murit. Cumnatul său, Joe Henry, a confirmat vestea tragică, scrie Daily Star.

Fratele mai mare al Madonnei, Anthony Ciccone, a murit la vârsta de 66 de ani. Cumnatul său, care este căsătorit cu sora Madonnei, Melanie Ciccone, a împărtășit vestea printr-o postare pe Instagram.

Alături de o fotografie alb-negru cu Anthony, el a scris: "Cumnatul meu, Anthony Gerard Ciccone, a părăsit acest avion pământesc aseară. Îl cunosc de la 15 ani. După cum remarcă aici fratele Dave Henry (care a făcut această fotografie), Anthony era un personaj complex; și Dumnezeu știe: ne-am încurcat în unele momente, așa cum fac frații adevărați. Dar l-am iubit și l-am înțeles mai bine decât eram uneori dispus să o fac".

Mama Madonnei a murit la vârsta de 33 de ani

Joe a continuat: "Dar necazurile se termin; iar familia rămâne – cu mâinile întinse peste masă. Adio, atunci, frate Anthony. Vreau să cred că zeul în care a crezut fericita ta mamă (și a mea) este acolo și așteaptă să te primească. Cel puțin pentru astăzi, nimeni nu mă va descuraja de la această credință".

Madonna nu a comentat public știrile. Anthony, care era unul dintre cei șapte frați ai cântăreței Vogue, ar fi murit vineri, 24 februarie. Madonna a crescut cu Anthony și alți șase frați ai lor; Martin, Paula, Melanie, Christopher, Jennifer și Mario.

El fost cel mai mare copil al părinților cântăreței, Tony și Madonna Ciccone. Mama Madonnei a murit la vârsta de 33 de ani în 1963, în urma unei lupte cu cancerul de sân.

Val de mesaje de condoleanțe



Cei care l-au cunoscut pe Anthony de-a lungul anilor i-au adus un omagiu în secțiunea de comentarii a postării lui Joe.

"Am niște amintiri foarte frumoase cu el din copilărie. Ne-am legat prin dragostea noastră pentru Calvin și Hobbes. Mă voi gândi la el și la familia Ciccone în seara asta", a scris un internaut.

"Îmi pare rău Joe - și lui Mel îi trimit cea mai caldă îmbrățișare. Îmi amintesc și de conversația noastră din acea mică tavernă din Patmos. Dragostea pentru familie este profundă și nu dispare niciodată", a mai scris o altă persoană.

"Am amintiri atât de frumoase din timpul petrecut cu Anthony la sfârșitul anilor '80. Un adevărat om al Renașterii. Plin de proză, iubitor de literatură, de moștenirea sa italiană, de vinul bun și de gătit. Își conducea Cadillacul său din anii 1960 până la apartamentul meu din Brooklyn pe timp de furtună, de zăpadă, aducea o oală cu Ragu proaspăt preparat și toate garniturile, iar noi găteam, râdeam și vorbeam toată noaptea", a scris actrița Goodfellas Debi Mazar, care era prietenă cu Anthony.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel