Doina Teodoru, cuvinte grele la adresa lui Bordea: "Enervant și insuportabil"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Doina Teodoru a avut cuvinte grele la adresa la adresa lui Cătălin Bordea.

Cel de-al doilea episod din iUmor – Alege comedia sezonul 16 va putea fi urmărit duminica aceasta, de la 21:00, la Antena 1 și aduce pe micile ecrane noi surprize și concurenți talentați, dar și detalii despre cum decurge campania electorală pentru alegerea unui Președinte iUmor, unde fiecare vot contează pentru Delia, Cheloo, Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea.

Doina Teodoru, câștigătoarea sezonului 3 iUmor, îmbracă uniforma de școlăriță și revine pe scenă, pregătită de un roast de senzație: "Bordea, nu mai fi enervant și insuportabil pe toate momentele concurenților”, i-a transmis aceasta lui Bordea, continuându-și discursul la adresa lui Cheloo: "Pentru asta este plătit Cheloo!". Doina nu s-a oprit, astfel că nici Natanticu nu a scăpat de roast-ul ei acid: "Natanticu, tu, pe actorie, ești ca Hagi – stângaci!”. 

Întregul roast al Doinei Teodoru, despre care Cheloo a declarat: ,,Este singura actriță care a folosit iUmor ca pe o rampă de lansare și a muncit în fiecare zi în care a venit aici. Indiferent cu ce moment vine, fata asta chiar muncește mult!”, va putea fi urmărit duminică seara, începând cu ora 21:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel