Ce spune ministrul Pană despre episodul "Fă, Doina"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ministrul Apelor, Doina Pană, a declarat miercuri că premierul României nu i s-a adresat cu "fă", așa cum reiese într-o înregistrare video, pentru că în vocabularul lui Victor Ponta nu există acest apelativ.

"În vocabularul premierului eu acest cuvânt nu l-am auzit niciodată, în niciun context", a spus ministrul, care le-a recomandat jurnaliștilor să asculte cu mai mare atenție înregistrarea.

Doina Pană a precizat că premierul Ponta are obieciul să se mai adreseze cu "apelativul prietenos" "măi Liviule" (vicepremierul Drangea - n.r) sau "măi Doina".

Premierul Victor Ponta nu a cerut scuze pentru felul în care a ales să i se adreseze ministrului său, ci a negat la începutul ședinței de guvern că ar fi spus "fă" în timpul deplasării în localitățile afectate de inundații.

Citește și: Ponta explică de ce s-a adresat cu "fă". "Nu băusem whiskey"


"Am văzut astăzi că m-am adresat injurios la adresa doamnei ministru Pană. Nici nu băusem whisky, nici nu veneam de pe vapor. Eu nu folosesc termenul de <>. M-am uitat pe înregistrare, e clar că nu am zis așa, dar nu contează. Contează ca orice vom face, unii o să ne injure", a spus Ponta la începutul ședinței de Guvern.

"Tu ce faci, fă, Doina, aicea? Aveai chef de niște inundații?", a întrebat-o Victor Ponta pe Doina Pană, care tocmai se urca în barcă.

"Păi nu aveam chef, dar...", a răspuns Doina Pana, potrivit imaginilor video difuzate de Știrile ProTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel