Urmărește emisiunea live
Doi ucraineni, prinși în timp ce încercau să intre în România cu peste un milion de euro în bagaje
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Doi ucraineni, prinși în timp ce încercau să intre în România cu peste un milion de euro în bagaje / Foto: Pixabay, de MasterTux
Doi ucraineni, prinși în timp ce încercau să intre în România cu peste un milion de euro în bagaje / Foto: Pixabay, de MasterTux
Doi ucraineni  au fost prinși atunci când au încercat să intre în România cu peste un milion de euro în bagaje.

Doi ucraineni au fost prinși în timp ce încercau să intre în România cu peste un milion de euro în bagaje. Indivizii aveau banii în euro și dolari. Toată suma a fost confiscată de grănicerii ucraineni.  

Grănicerii din Porubne, partea ucraineană a PTF Siret, au găsit luni într-un autocar condus de un bărbat în vârstă de 33 de ani 349.000 de dolari și 198.500 de euro, scrie Monitorul de Suceava.

Într-o altă mașină, condusă de un bărbat de 56 de ani, grănicerii au descoperit 325.000 de dolari și 250.000 de euro. În ambele cazuri banii erau ascunși și nu au fost declarați.

Soția unui politician din Ucraina a trecut granița în Ungaria cu valize pline ochi cu peste 30 de milioane de dolari

Reamintim că soția unui politician din Ucraina. a trecut granița în Ungaria cu aproape 29 de milioane de dolari și un milion și jumătate de euro cash. Banii erau ticsiți în mai multe valize, scrie 24tv.ua. Cazul a fost relatat de Serghei Lușcenko, un fost jurnalist și politician.

Acesta a spus că femeia în cauză se numește Anastasia Kotvițkaia și este soția unui fost deputat - Igor Kotvițki. Ea ar fi mâna dreaptă a lui Arsen Avakov, un politician influent, bănuit de corupție. Bărbatul ar fi fost ministru de Interne până anul trecut în vară, când și-ar fi dat demisia la cererea lui Volodimir Zelenski. Vezi mai mult AICI.

Poliţist de frontieră ieşean: Refugiaţii pot trece şi milioane de euro dacă îi declară

Odată cu valurile de refugiaţi care au luat cu asalt frontierele din est ale României, numărul poliţiştilor a fost suplimentat în stradă cu mulţi angajaţi de la birouri. Tot poliţiştii de frontieră spun că ucrainenii care intră în vămi cu sume mari de bani pot trece nestingheriţi, doar dacă declară banii.

Aceştia pot intra în România chiar şi cu milioane de euro la ei. În schimb, nu pot trece cantităţi mari de aur sau obiecte de lux. Acest lucru a fost explicat de către Florin Zlate, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor de Frontieră, în studioul Ziarul de Iaşi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel