Data publicării:

Doi tineri străini, studenți în Craiova s-au electrocutat după ce s-au urcat pe tren să facă poze

Autor: Valentina Miu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels
Doi tineri, un sirian în vârstă de 26 de ani şi un francez de 23 de ani, ambii studenți în Craiova, s-au electrocutat după ce s-au urcat pe vagoanele unui tren de marfă pentru a face poze. Ambii au fost transportați la spital.

Incidentul a avut loc marți, 27 iunie. Cei doi studenți, unul în vârstă de 26 de ani cetăţean sirian, iar al doilea de 23 de ani, cetăţean francez, ar fi pătruns în zona Triajului C.F. Craiova, unde s-ar fi urcat pe vagoanele de marfă pentru a face fotografii.

Poliţiştii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Craiova au fost sesizaţi prin apel la 112, cu privire la faptul că, în zona Triajului C.F. Craiova, doi tineri s-ar fi electrocutat.

La fața locului s-au deplasat poliţiştii care i-au identificat pe cei doi. Tinerii au fost transportaţi de urgenţă de spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cei doi ar fi pătruns în zona Triajului C.F. Craiova, unde s-ar fi urcat pe vagoanele de marfă pentru a face fotografii, fiind electrocutaţi.

Tinerii au fost transportaţi de urgenţă de spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, arată IPJ Dolj, potrivit craiovaforum.ro.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel