Data actualizării:
Data publicării:

Doi tineri care se aflau pe o saltea gonflabilă, spulberați de un jetski, în Eforie Nord. Mama băiatului resuscitat pe plajă, apel disperat

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Stiri
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Doi tineri, un băiat și o fată, care se aflau pe o saltea gonflabilă în apropierea Plajei Belona din Eforie Nord, au fost spulberați de un jetski. 

Incidentul, petrecut vineri în zona Plajei Belona din Eforie Nord, a fost relatat pe Facebook de mama unuia dintre tinerii implicați.

”Doi tineri (un băiat şi o fată) care se plimbau pe salteaua gonflabilă trasă de un jetski au fost spulberaţi de un alt jetski. Ca urmare, unul dintre cei doi tineri este internat la Spit. Judeţean după un traumatism cu coaste fracturate şi hemopneumotorax operat în curs de drenare”, a scris mama băiatului rănit pe Facebook, potrivit News.ro.

Ea cere internauților să trimită imagini cu incidentul și remarcă faptul că puțini sunt interesați să facă public un incident atât de grav. Femeia a mai precizat că tânărul a fost resuscitat pe plajă și transportat la Spitalul Județean cu ambulanța SMURD.

”Este cel puţin straniu că nimeni nu este interesat sa facă public un incident de o asemenea gravitate”, a spus femeia.

Persoana care conducea jetski-ul a fugit de la locul faptei. Autoritățile îl caută, în acest moment.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel