Doi puști de 14 și 16 ani, salvați în ultimul moment din apele Oltului după ce li s-a spart gheața sub picioare / VIDEO
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Doi tineri vâlceni au fost salvați de pompieri după ce au căzut în apele Oltului.

Doi adolescenţi în vârstă de 14, respectiv 16 ani, care se aflau în pericol de înec în râul Olt după ce s-a spart gheaţa, au fost salvaţi duminică de pompieri, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Octavian Fulger, conform Agerpres.

Cei doi adolescenţi, alături de alţi trei copii, s-ar fi aflat în zona podului de cale ferată peste râul Olt de la Râmnicu Vâlcea, iar unul dintre ei a vrut să se dea pe gheaţă. Gheaţa pe care el se afla s-a rupt, iar un al doilea adolescent a intrat după el.

La sosirea pompierilor, cei doi copii erau în apă şi se ţineau de gheaţă. Pompierii au reuşit să salveze copiii aflaţi în pericol de înec şi i-au transportat cu barca la mal, unde au fost preluaţi, conştienţi, de către echipajele medicale.

Tânără de 21 de ani, preluată de elicopterul SMURD după un accident grav de ATV

O tânără în vârstă de 21 de ani a fost transportată cu un elicopter SMURD la Unitatea de Primiri Urgenţe Oradea, după ce a suferit un accident cu ATV-ul în zona pârtiei de schi Vârtop-Arieşeni, a informat, duminică, Salvamont Alba.

"Salvamont Alba a intervenit, duminică, la un accident de ATV în zona pârtiei de schi Vârtop-Arieşeni, unde salvatorii montani au fost solicitaţi pentru acordarea primului ajutor unei victime de sex feminin, 21 ani, din judeţul Bihor, care a suferit un politraumatism cu plagă frontală, traumatism de coloana vertebrală şi de bazin precum şi multiple escoriaţii. În urma apelului la 112, a fost solicitat şi un elicopter SMURD de la Baza Aeromedicală Arad pentru evacuarea de urgenţă a victimei către UPU-SMURD Oradea", se precizează într-un comunicat al instituţiei, citat de Agerpres.

Citește întreaga știre aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel