Doi poliţişti şi un biciclist, bătuţi de un român în Germania
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Un român a băgat în spital 2 polițiști și un biciclist, într-o bătaie care a avut loc în stradă, în orașul Karlsruhe din Germania. Tânărul de 34 de ani a atacat pe oamenii din trafic cu o bară de fier, iar apoi pe polițiștii care au intervenit. 

Sâmbătă, în jurul orei locale 14.00 (15.00 ora României), românul de 34 de ani a atacat mai întâi un șofer, apoi un scuterist cu o bară de fier, dar aceștia au reușit să scape.

Tânărul s-a năpustit apoi spre un biciclist, pe care l-a lovit cu o bară de fier. Victima s-a prăbușit pe asfalt și a fost fără cunoștință preț de momente bune, spune ziarul local karlsruhe-insider.de.

Spre norocul său, biciclistul a purtat cască și a fost protejat în altercație. A fost transportat însă la spital de pe urma loviturilor.

Poliţiști germani răniţi de român

Alertată, o patrulă a poliției a intervenit, însă românul a continuat să fie extrem de agresiv. I-a atacat pe agenți cu aceeași bară de fier și i-a lovit. O polițistă și colegul ei au fost grav răniți și au fost spitalizați. Un al treilea polițist a fost și el rănit, dar nu a vrut să fie spitalizat.

În  cele din urmă, românul a fost imobilizat. A fost și el transportat la spital, serios rănit în încăierare. Motivul atacurilor provocate de tânărul de 34 de ani nu este cunoscut, transmite pz-news.de. El e acum cercetat, iar ancheta e condusă de biroul procurorului public din Karlsruhe.

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel