Doi părinți și-au lăsat copilul la check-in, după ce au fost puși să îi cumpere și lui bilet de avion. "Nu am văzut niciodată așa ceva"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Doi părinți și-au lăsat copilul la check-in, după ce au fost puși să îi cumpere și lui bilet de avion. "Nu am văzut niciodată așa ceva" / Foto: Pixabay, de djedj
Doi părinți și-au lăsat copilul la check-in, după ce au fost puși să îi cumpere și lui bilet de avion. "Nu am văzut niciodată așa ceva" / Foto: Pixabay, de djedj
Doi părinți și-au lăsat copilul la check-in pe aeroport după ce au fost puși să îi cumpere bilet de avion.

Doi părinți cu pașapoarte belgiene au fost reținuți de poliție după ce și-au lăsat copilul la check-in pe aeroportul Ben-Gurion din Israel, în timp ce încercau să zboare în străinătate, a informat marți presa israeliană, scrie Jerusalem Post.

Cuplul ar fi sosit la aeroport pentru a se îmbarca pe un zbor Ryanair de la Tel Aviv la Bruxelles, Belgia. Cu toate acestea, nu aveau bilet pentru copilul lor. După ce au refuzat să îi cumpere și copilului un bilet de avion, se pare că aceștia au lăsat copilul în cărucior, în timp ce ei au mers la controlul pașapoartelor, potrivit KAN.

Personalul aeroportului a observat ce s-a întâmplat și a contactat poliția, care i-a găsit pe părinți și i-a dus la audieri.

VEZI ȘI: Incident șocant pe un aeroport. O femeie a fost "înghițită" de motorul unui avion care abia aterizase - Video

De ce și-au lăsat părinții copilul la check-in la aeroport


Potrivit managerului biroului Ryanair, toată lumea era în stare de șoc.

"Nu am văzut niciodată așa ceva. Nu ne venea să credem ceea ce vedeam", a spus managerul, potrivit N12. 

Potrivit Autorității Aeroporturilor din Israel, ceea ce s-a întâmplat a fost că părinții au ajuns târziu la Terminalul 1 după ce ghișeul de check-in a fost închis. Ei au vrut să se ocupe de securitate și pur și simplu și-au lăsat copilul pe bandă rulantă în zona de check-in, potrivit N12.

VEZI ȘI: Bagaj pierdut în timpul unui zbor, găsit de o femeie după 4 ani - Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel