Doi muncitori din Suceava, răniți în timp ce montau decorațiuni de Crăciun
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Doi muncitori din Suceava, răniți în timp ce montau decorațiuni de Crăciun / Foto: Pixabay
Doi muncitori din Suceava, răniți în timp ce montau decorațiuni de Crăciun / Foto: Pixabay
Doi muncitori au ajuns la spital după ce au căzut de pe o platformă în timp ce montau decorațiuni de Crăciun.

Doi muncitori din Suceava au ajuns la spital după ce au căzut de pe o platformă de pe care montau decorațiunile de Crăciun, transmite Realitatea Plus. Autoplatforma s-a prăbuşit cu cei doi oameni care se aflau pe ea, lucrând la aproximativ 3 metri înălţime. În cădere, autoplatforma a avariat un autovehicul. Incidentul s-a produs miercuri seara.

La fața locului, a intervenit de urgență un echipaj SMURD al pompierilor militari. La sosirea medicilor, cei doi muncitori erau conştienţi și cooperanți. Unul dintre ei este angajat al Primăriei Suceava, iar celălalt este angajatul unei firme care are contract cu municipalitatea.

Polițiștii rutieri au demarat cercetări la fața locului, pentru a stabili dacă e vorba sau nu de un accident rutier, declarațiile celor de la fața locului fiind contradictorii.

Șase răniți, după ce au căzut mai multe ornamente de Crăciun într-un mall din Elveția

Şase clienţi ai unui centru comercial din estul Elveţiei au fost răniţi sâmbătă când ornamente de Crăciun s-au desprins de tavan, a anunţat poliţia, citată de AFP. Ornamentele erau ghirlande pe care fuseseră instalate becuri mari colorate şi alte decoraţiuni festive, relatează Agerpres.

Incidentul s-a petrecut în centrul comercial Mythen din Ibach, în cantonul Schwyz, a precizat poliţia regională, adăugând într-un tweet că şase persoane fuseseră rănite, iar imobilul - evacuat. Potrivit media elveţiene, ornamentele au căzut pe un târg de Crăciun, amenajat în centrul comercial.

"Am auzit un zgomot puternic. Oamenii erau în stare de şoc", a povestit un client pentru ediţia online a publicaţiei Blick Daily.

Fotografii publicate de jurnalul local Bote der Urschweiz arată numeroase ambulanţe sosite la locul accidentului şi un elicopter al salvării survolând spaţiul respectiv.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei Florian Grossmann a indicat ziarului că răniţii au fost transportaţi spre spitalele regiunii. O persoană, rănită gravă, a fost transportată la un spital din altă regiune elveţiană, potrivit agenţiei de presă ATS. Vezi mai mult AICI.

Vezi și: Târguri de Crăciun din Europa, cele mai frumoase patru destinaţii pe care să nu le ratezi. Condițiile de călătorie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel