Doi instructori auto din Anglia, enervați la culme după ce au mers cu un taxi de la Otopeni. ”Au făcut scandal: Nu se poate așa ceva, cine-i instruiește?”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
foto: Freepik
foto: Freepik
În Anglia, ca șofer de taxi, trebuie să fii super politicos, bine îmbrăcat, cu mașina curată și să respecți exagerat de mult regulile de conducere defensivă. 

”Toate sondajele arată că foarte mulți utilizatori de transport preferă să nu folosească taxiul, ci orice altă firmă. Foarte mulți declară asta. Vine întrebarea firească: de ce? Din punctul meu de vedere, răspunsul este foarte simplu. Taximetriștii sunt o castă specială, au niște lideri de sindicat care-i duc pe drumul greșit, din punctul meu de vedere. Ei nu vor să vadă, sunt orbiți sau nu pot să înțeleagă că sunt duși pe drumul greșit. Liderii sindicatelor urlă, fac scandal, cheamă taximetriștii în stradă, amenință partidele și guvernele că fac, că vin, că sunt o forță, în loc să ia măsuri ca mersul cu taxiul să devină o plăcere, o bucurie”, a explicat Titi Aur la DCNewsTV

Expertul în conducere defensivă a făcut paralela cu Anglia, spunând ”nu poate să-mi zică cineva că dacă te urci într-un taxi din România seamănă cu un taxi din Anglia”, acolo unde șoferul trebuie să respecte reguli foarte stricte de conducere defensivă, dar și de politețe și curățenie. Dezbătând pe larg acest subiect, Titi Aur a dezvăluit ce i-au spus doi instructori din Anglia care au venit să facă anumite cursurile de specializare în România. ”Au luat un taxi din Otopeni ca să vadă Bucureștiul. Au venit a doua zi și au făcut scandal” a dezvăluit Titi Aur conform sursei citate. 

Vezi mai mult pe DCNewsTV, acolo unde puteți viziona și formatul video. 

Taximetriștii au ieșit recent în stradă, în număr mare, nefiind clare motivele protestelor. În special, problema lor este legată de companiile de ride-sharing. 

Problema este economică și mult mai profundă, după cum a explicat economistul Iancu Guda: Războiul taximetriștilor cu UBER/BOLT. Iancu Guda scoate cifrele: O companie transparentă și digitalizată face jumătate din cât fac 8308 companii învechite

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel