Data publicării:

Doi bătrâni au fost găsiți morți în propria casă, în Mureș 

Autor: Dan Carp | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
Doi bătrâni au fost găsiți decedați în propria casă, aflată în județul Mureș. 

Cei doi bătrâni găsiţi decedaţi într-o locuinţă din Câmpeniţa, un bărbat de 92 de ani şi o femeie de 77 de ani, ar fi murit din cauza frigului şi a unei intoxicaţii uşoare cu monoxid de carbon, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş.

Poliţia aminteşte, într-un comunicat de presă transmis, sâmbătă, că pe 26 ianuarie, în jurul orei 11,30, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Râciu au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o locuinţă din Câmpeniţa, două persoane au fost găsite decedate.

Rezultatele necropsiei vor fi disponibile curând



La faţa locului, s-a deplasat echipa operativă formată din poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Mureş şi Serviciului Criminalistic Mureş sub coordonarea procurorului criminalist, pentru desfăşurarea de activităţi specifice de cercetare penală.

Trupurile celor doi au fost transportate la IML Târgu Mureş în vederea efectuării necropsiei, concluziile provizorii arătând că decesul acestora ar fi survenit ca urmare a hipotermiei prin expunere la frig şi intoxicaţiei uşoare cu monoxid de carbon, arată sursa citată.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel