Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 23 noi 2020 / 22:14
Dodon, APEL BIZAR către susținători: „Beți câte 50 de grame și mergeți mai departe...”
AGERPRES
Igor Dodon le-a cerut susținătorilor săi să treacă peste dezamăgirea pierderii alegerilor prezidențiale cu puțin alcool, spunând că nici lui nu-i este ușor.

Igor Dodon, care este încă președintele în funcție al Republicii Moldova, a mers în regiunile unde a obținut cele mai multe voturi la alegerile prezidențiale, pentru a le mulțumi susținătorilor săi.

Într-un discurs ținut în fața cetățenilor Republicii Moldova, acesta a avut un discurs bizar. I-a îndemnat pe aceștia să cpnsume alcool:

„Știu că nu e ușor. În suflet… Am vrut să spun că e cu litera H (înjurătură în în Republica Moldova- n.red.), dar nu e bine. Știu că mulți din voi au plâns. Chiar și acum am văzut lacrimi în ochii unora. Nici mie nu îmi este ușor din motiv toată mizeria a fost vărsată peste mine, familia mea. Luați exemplu de la mine. Să trecem cu toții peste asta. E mai bine ca acum trei ani. Avem mai multe instrumente, ai multe oportunități, Rusia este alături. Liniștiți-vă. Beți câte 50 grame. Strângeți în pumn forțele și mergeți mai departe”, li s-a adresat Igor Dodon oamenilor adunați într-o sală de ceremonii, în regiunea Ceadîr Lunga, informează Libertatea Cuvântului.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro