Mihai Tudose, avertisment despre PNRR: Se închide ghișeul! Aici ne duce inconștiența și impotența acestor guvernanți
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Captură video RealitateaPlus
Captură video RealitateaPlus
Europarlamentarul PSD, Mihai Tudose, a reacționat după ce ministrul Investițiilor Europene, Cristian Ghinea, a declarat că ceea ce a prezentat el în fața Comisiei Europene nu este varianta finală a documentului pentru PNRR.

"Problema e, dacă termenul acesta este flexibil, se mai schimbă, un singur lucru este cert: în 2026 se închide ghișeul. Dacă noi ne apucăm abia pe la anul în toamnă să desenăm, să facem proiecte, investiții, evident că nu vom apuca să tragem banii să-i cheltuim până în 2026 și în momentul ăla s-a închis, nu ne mai dă nimeni. Mai e o discuție mare. Dacă investițiile făcute până atunci sunt nefinalizate, nu sunt eligibile la finanțare, deci dacă nu, ne cere și banii înapoi. Cum să vă spun, dacă luăm bani să facem un pod și noi ne trezim în 2026 că prezentăm doar două pneuri, unde spunem: "domnule aici vor fi picioarele de la pod, că asta am putut", ăia ne iau și banii pe care i-am cheltuit pentru pneuri, că vor zice că finanțează pod, nu pneuri. Și podul nu e. Aici ne duce inconștiența și impotența acestor guvernanți.", a declarat Mihai Tudose în cadrul emisiunii "Culisele Statului Paralel" de la RealitateaPlus, moderată de Anca Alexandrescu.

VEZI ȘI: Cristian Ghinea, despre documentul pentru PNRR, criticat de Comisia Europeană: Nu este nimic diferit în cazul României

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel