Doctorul Doru Negru: E sărbătoarea burții! Nimeni nu știe de Înviere! Toți mă întreabă ce să facă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Dr. Doru Negru, la DCNewsTV
Dr. Doru Negru, la DCNewsTV
„Am transformat sărbătoarea sufletului în sărbătoarea burții”, spune Doru Negru, medic primar Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, în cadrul Sanador.

„Ne-am îngrășat pentru că mâncăm mai mult decât alergăm! Ca să scădem în greutate trebuie să alergăm mai mult decât mâncăm sau să mâncăm mai puțin decât alergăm. Cine ne obligă să mâncăm?! De câte ori vine Paștele, sunt întrebat cât de bun este postul. De fiecare dată spun că este o chestie minunată! E un fel de cură de dezintoxicare. Dar toată lumea mă întreabă doar în perioada postului și înainte de Paște!

Am transformat sărbătoarea sufletului în sărbătoarea burții. Nimeni nu știe de Înviere. Toți știm de tăiatul porcului, de tăiatului mielului, de ouă de ciocolată, cozonac. După post, se fac intoxicații și indigestii și toți mă întreabă: Ce să facem?! Cine te-a pus să mănânci?!”, a zis medicul Doru Negru la DCNewsTV.

Declarațiile au fost făcute în cadrul dezbaterii online „Stilul de viață, un doctor bun pentru sănătatea ta”, eveniment organizat de DC News Media Group, trust media din care fac parte DCNews, DCMedical, DCBusiness, ȘtiriDiaspora.ro, DefenseRomania.ro, Spectacola.ro, și DCNewsTV.

 

„Stilul de viață, un doctor bun pentru sănătatea ta”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel