Doar în România se întâmplă. "E o prostie, e o tâmpenie!"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

O situație critică răvășește familii cu copii, aflați într-o zonă izolată. Este vorba despre doisprezece funcționari din domeniul fiscal din Sulina. Cu toți urmează să fie dați afară "pentru a face economie la stat". Președintele Sindicatului "Pro Lex", Vasile Marica, a declarat, pentru DC News că Sulina va rămâne paralizată. Oamenii vor trebui să meargă cu vaporul până în Tulcea pentru a-și plăti datoriile la stat. 

"Sunt oameni cu studii superioare, oameni care lucrează în domeniul fiscal. În România nu mai există nicio strategie în ceea ce privește punctele strategice izolate unde trebuie să fie susținuți oamenii. Pe oamenii ăștia îi dau afară tocmai în perioada asta. Pe lângă faptul că sunt izolați, nu se poate ajunge acolo cu niciun mijloc de transport. Contribuabilii trebuie să meargă la Tulcea cu vaporul pentru a-și plăti datoriile, colegii noștri rămân pe drumuri cu tot cu copii în plină iarnă, nu ajunge nimic la ei, fără niciun mijloc de transport. Orice țară din lumea asta își protejează oamenii din zonele izolate, iar noi facem tocmai invers, facem cu oamenii ăștia doisprezece economie pentru stat", a declarat Vasile Marica, pentru DC News.

Președintele Sindicatului "Pro Lex" a subliniat că "Acum, în plină iarnă, doisprezece oameni izolați rămân fără loc de muncă și fără niciun ban, pentru a face statul economie la buget. E o prostie, e o tâmpenie! Și mai este o problemă, toată reorganizarea a fost făcută la ANAF, dar au făcut-o prost și acum o fac și mai prost."

Vasile Marica a făcut o scrisoare, vineri, către Crin Antonescu, Victor Ponta, Valeriu Zgonea și ANAF.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel