Doar o minune o mai salvează pe Craiova de la retrogradare: a pierdut acasă cu Dinamo, scor 0-2
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
minge fotbal
minge fotbal

Universitatea Craiova a fost învinsă, azi, pe teren propriu, scor 0-2 (0-2), partida cu Dinamo, în etapa a 32-a. Golurile învingătorilor au fost înscrise de D. Kone 5 şi Bakaj 38.

Cu această înfrângere, Universitatea Craiova este foarte aproape de a retrograda în Liga a 2-a. În prezent este pe locul 15, primul retrogradabil, cu 29 de puncte, la cinci puncte diferenţă de Gloria Bistriţa, care e pe poziţia a 14-a. Etapa următoare va avea loc confruntarea directă, la Bistriţa, ardelenilor fiindu-le sufiecient şi un rezultat sde egalitate.

Andone regretă situaţia în care se află oltenii

Antrenorul dinamovist a fost de părere că Liga I ar fi mai săracă fără Universitatea Craiova. „E o victorie meritată. Am făcut o partidă bună, chiar dacă n-am avut un tempo prea ridicat. Nu ne-am bucurat, pentru că Liga 1 fără Craiova e mai săracă. Publicul şi Craiova merită o echipă în prima ligă”, a spus Andone după meci, la GSP TV.

Ioan Andone a precizat că doreşte echipa să fie sigură de participarea în Liga Europa: „Să sperăm că terminăm pe locul 4, noi asta ne dorim. Probabil că schimbările multe de antrenor şi plecarea jucătorilor de bază au făcut ca Universitatea să ajungă în această situaţie. Noi dacă facem 56 de puncte sîntem calificaţi în Europa League, pentru că avem avantajul directelor cu Steaua şi Rapid”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel