DNA a făcut cumpărături: Cum s-a întărit
Autor: Roxana Neagu | Publicat pe: 20 dec 2016, 22:47
WhatsApp
DNA a cumpărat printr-o procedură de licitaţie deschisă echipamente tehnice şi IT, printre care se numără microfoane, minicamere şi aparate de înregistrare. 

DNA a atribuit cinci contracte, în valoare totală de 661.228 de lei, fără TVA, care vizează achiziţia de "echipamente tehnice şi IT - aparate de înregistrare, microfoane, minicamere, autovehicul, server, staţii de analiză date, aplicaţii software, subscripţii software".

Trei contracte au fost atribuite pe 12 decembrie societăţilor Chrome Computers SRL (valoarea totală finală de 60.828 de lei, fără TVA), Pro Sys SRL (184.150 de lei, fără TVA) şi Pragma Computers SRL (72.200 de lei, fără TVA).

Un alt contract a fost atribuit pe 9 decembrie societăţii Q-East Software SRL (36.100 de lei, fără TVA), iar altul, pe 6 decembrie, societăţii Andyteh Concept SRL (307.950 de lei, fără TVA).

Printre echipamentele cumpărate se numără minicamere video, un server de procesare de date pentru investigaţii informatice, 3 staţii de analiză date pentru investigaţii informatice, un sistem de analiză materiale digitale, pungi Faraday - 100 de bucăţi, un autovehicul cu dotări speciale, şi aplicaţii de analiză date. 

Principalele modalităţi de finanţare sunt: 80% fonduri nerambursabile şi 20% bugetul de stat - proiect OLAF/2016/D1/028.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?