'DMX a murit' - fake news rostogolit pe internet / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
DMX este în viață, internat în spital, deși amica sa, comedianta Luenell, a răspândit pe Internet informația că a murit.

DMX este încă în viață, în pofida hastagului 'RIP DMX' de pe Twitter, apărut după ce comedianta Luenell a transmis, din greșeală, că a murit, scrie Daily Star.

Luenell a postat un mesaj pe rețelele de socializare, sugerând că rapperul a murit. 'S-a terminat. Prietenul meu a plecat (...) Alătură-te celor mai buni. RIP ... DMX.', scria în mesajul inițial. 

Managerul lui DMX, Steve Rifkind, a postat un video în care spune că rapperul este în viață și lumea să nu mai distribuie informații false.

VIDEO

Rapperul DMX este internat și primește asistență vitală la un spital din White Plains, New York, după ce a suferit un atac de cord vineri în jurul orei 23:00. la domiciliul său din White Plains.

Cine este DMX

DMX, al cărui nume real este Earl Simmons, s-a lansat pe scena rap la sfârșitul anilor 1990 cu melodii precum „Party Up” și „Get At Me Dog”. Primele sale cinci albume au debutat pe locul 1 în topurile Billboard. Bărbatul de 50 de ani este, de asemenea, actor și a apărut în numeroase filme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel