Data actualizării:
Data publicării:

Medvedev îl acuză pe Zelenski că nu-și dorește un tratat de pace cu Rusia: Și-ar pierde funcția

Autor: Elena Didila | Categorie: Stiri
WhatsApp
Fostul Președinte al Rusiei, Dmitri Medvedev
Fostul Președinte al Rusiei, Dmitri Medvedev
Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, îl acuză pe liderul ucrainean Volodimir Zelenski că nu dorește un tratat de pace cu Moscova. 

”Pentru el, înseamnă sfârșitul”, a scris omul lui Putin pe Telegramul său. Potrivit oficialului rus, dacă președintele Ucrainei ar semna un astfel de acord, există două scenarii, potrivit Playtech.

Dmitri Medvedev, un apropiat al lui Vladimir Putin, a lansat noi acuzații la adresa lui Volodimir Zelenski. Acesta spune că șeful statului ucrainean nu dorește un tratat de pace cu Rusia, pentru că asta ar înseamnă să piardă funcția pe care o deține acum, de președinte al Ucrainei.

Medvedev are două scenarii pentru sfârșitul lui Zelensky

Vicepreședintele Consiliului de Securitate al Federației Ruse a pregătit două ”scenarii” pentru ”sfârșitul activității” liderului de la Kiev: fie rapid (de către naziști), drept răzbunare pentru complotul cu rușii, fie de durată (de concurenții care vor obține demiterea lui ca președinte care a pierdut războiul).

”Va cerși bani de la Occident”

Medvedev a relatat că Zelenski, în continuare, ”va cerși bani de la Occident, demonstrând că el este încă în joc și că este speranța lumii liberale, că este ultimul bastion al democrației europene, pe care ursul în jachetă matlasată vrea să-l rupă în bucăți”. Rusul a continuat seria atacurilor, declarând despre liderul Ucrainei că va imita îngrijorarea pentru ucraineni, expunându-i periodic ca un scut uman în fața Banderei”.

Omul lui Putin, acuzații de falsuri criminale

Conform spuselor sale, Volodimir Zelenski ”va trimite asasini pentru jurnaliștii ruși, dându-se drept un lichidator cool, va produce falsuri criminale despre operațiunea militară rusă, folosindu-i drept consumabile pe cetățeni nefericiți, și va ieși nebărbierit în fața camerei, pentru a îndruga prostii cu ochii arzând de stimulente”.

Dmitri Medvedev, fost preşedinte al Rusiei, delir: Scopul lui Putin, o Eurasie de Lisabona la Vladivostok. Operaţiunea specială, O LECŢIE

Dmitri Medvedev, fost preşedinte al Rusiei şi actual vicepreşedinte al Consiliului de Securitate de la Kremlin a explicat, într-un mesaj pe Telegram, că scopul lui Vladimir Putin este să creeze o Eurasie deschisă, de la Lisabona la Vladivostok. Acesta şi-a continuat delirul spunând chiar că "operaţiunea specială din Ucraina este o lecţie pentru ei". 

Citește întreaga știre AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel