Urmărește emisiunea live
DJST, cele mai așteptate competiții sportive
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp

Vă informăm că în perioada 15-20.03.2016 se vor desfăşura în Judeţul Buzău competiţii sportive conform calendarului sportiv pe anul 2016 al D.J.S.T. Buzău după cum urmează:

1. În data de 18.03.2016 va avea loc competiţia sportivă „CROSUL CA ROSETTI " faza judeteana-atletism-cros. Competitia este organizată de Scoala Gimnaziala CA Rosetti si DJST Buzau. Competiţia va avea loc in localitatea CA Rosetti incepand cu orele 10.00.

2. În data de 19.03.2016 va avea loc competiţia sportivă „CROSUL PRIMAVERII " faza judeteana-atletism-cros. Competitia este organizată de Scoala Gimnaziala Smeeni si DJST Buzau. Competiţia va avea loc in localitatea Smeeni incepand cu orele 10.00.

[citeste si]

3. În data de 20.03.2016 va avea loc colocviul nr. 3 din cadrul cursului de formare lectori in domeniul olimpismului. Actiunea este organizată de AOR –Filiala Buzau in parteneriat cu DJST Buzau. Actiunea va avea loc la sala de conferinte a Salii Sporturilor „Romeo Iamandi"Buzau incepand cu orele 10.00. La acest eveniment si-a anuntat prezenta si reprezentanti din partea Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel