Divorț regal: Caroline de Monaco, secretul de nepomenit despre soțul ei, Prințul Ernst August de Hanovra
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Sursa Foto YouTube WOMEN and TIME. Biographies in images
Sursa Foto YouTube WOMEN and TIME. Biographies in images
Carolina din Monaco refuză să-i acorde divorțul lui Ernst August din Hanovra, iar motivul este un secret de nemenționat.

În 1999, Carolina de Monaco a făcut cea mai mare greșeală din viața ei căsătorindu-se cu Prințul Ernst August de Hanovra de care trăiește separată de peste 10 ani, fără să divorțeze.

Trădările, necazurile cu justiția l-au făcut pe Prințul Ernst persona non grata la încoronarea lui Carol al III-lea, împiedicând-o pe Prințesă să participe la cea mai așteptată ceremonie a anului.

Căsătoria dintre Caroline de Monaco și Ernst August de Hanovra este una dintre cele mai nefericite căsătorii din ultimii 50 de ani, dacă nu ar fi venirea pe lume a fiicei lor Alexandra. Ar putea fi oarecum comparabilă cu căsătoria dintre Prințul Charles și Diana în ceea ce privește trădările, infidelitatea și scandalurile.

Dacă în cazul Dianei s-a rezolvat cu un divorț foarte dureros urmat de decesul îndrăgitei prințese, Caroline a ales strategia tăcerii și izolării.

Ea și soțul ei trăiesc separat și duc o viață independentă. Ernst din Hanovra s-a logodit chiar și cu o altă femeie, Claudia Stilianopoulos, o artistă, cunoscută în jetset-ul spaniol pentru că este fiica scriitoarei Pitita Ridruejo, scrie Di Lei.

Caroline de Monaco, secretul de nepomenit

Dar nici măcar această relație nu a făcut-o pe Carolina să renunțe și să îi acorde soțului divorțul. În spatele acestei decizii s-ar afla un secret de nespus, dorința de a nu pierde titlul de Alteță Sa Regală care îi permite să acceseze medii care altfel ar fi refuzate.

Desigur, cele 350 de milioane de active sunt, de asemenea, un motiv puternic pentru a nu se separa oficial. Dar, cu adevărat, îi pasă de titlul nobiliar.

De exemplu, acest lucru i-ar fi permis să participe la încoronarea lui Charles care va avea loc pe 6 mai. De fapt, soțul ei Ernst August, o rudă îndepărtată a Regelui britanic, dacă ar fi fost invitat la ceremonie, în consecință, și Carolina ar fi fost prezentă ca soție a acestuia.

Ernst August de Hanovra, interzis la încoronarea lui Charles

Cu toate acestea, Prințul de Hanovra este persona non grata la Palatul Buckingham din cauza numeroaselor scandaluri pe care le-a provocat și mai ales din cauza condamnării sale de 10 luni, obținută în 2021 pentru agresarea unui funcționar public.

Pedeapsa a fost suspendată, dar a fost internat la dezintoxicare pentru a se detoxifica de alcool. Cu acea ocazie, Carolina a fost numită tutore al bunurilor sale în valoare de peste 300 de milioane de euro.

În cadrul acestor dinamici neplăcute, Carolina este cea care va plăti prețul, care va rămâne la Monaco în timp ce își va vedea fratele Alberto și soția sa Charlene din Monaco plecând la Londra în luna mai viitor.

Cu toate acestea, ca întotdeauna, Carolina se confruntă cu mare demnitate cu evenimentele nefaste pe care trebuie să le suporte. Deși tace și își asumă simțul datoriei, nu este dispusă să renunțe la un singur lucru: nu va renunța niciodată la titlul nobiliar pe care a trebuit să-l plătească atât de scump și, în consecință, nu va divorța niciodată de Ernst August din Hanovra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel