Divorț Prodan-Reghecampf. Fiul lor intervine în scandalul momentului: N-am spus-o niciodată. Tatăl meu urăște aceste femei
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Laurențiu Reghecampf jr. fiul celebrului cuplu Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampft, intervine în scandalul momentului despre divorțul părinților.  Puștiul sare în apărarea tatălui său, după ce presa a scris că celebrul antrenor ar avea o amantă, iar acesta ar fi motivul divorțului de sexy impresară. 

De două zile, familia Prodan-Reghecampf se află în plin scandal mediatic. După ce s-a speculat în presă că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampft ar divorța, Laur a confirmat destrămarea mariajului:

„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc” a declarat Laurenţiu Reghecampf.

 Cu toate astea, Anamaria Prodan a negat declarația soțului, afirmând că este doar o glumă și lucrurile între ei merg perfect.

„Nu este adevărat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți. Noi suntem numărul 1, Reghe e numărul 1, copiii noștri sunt numărul 1, ne divinizăm unul pe celălalt. Eu nu am bărbat de lăsat și nu o să ne lăsăm niciodată unul pe celălalt”, a spus Anamaria Prodan pentru Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Deși sexy impresara a încercat să liniștească apele și să închidă subiectul mediatic, la o zi după infirmarea divorțului, CANCAN specula, pe surse, că în urmă cu două săptămâni, cam pe atunci când cei noi ar fi sărbătorit 13 ani de căsnicie, la vila lor s-ar fi iscar un scandal imens și că ar fi fost nevoie de intervenția poliției. Motivul scandalului dintre cei doi soți ar fi, potrivit CANCAN, o altă femeie. 

Fiul lui Reghecampf le ia apărarea pe rețelele de socializare

Recent, fiul cel mic al celebrului antrenor a postat pe rețelele de socializare un mesaj în limba engleză în care încearcă să își apere tatăl. 


„Mai aveți multe minciuni? când tatăl meu va planifica în secret un divorț, înseamnă că nu este tatăl meu Laurentiu Reghecampf! Când tatăl meu intenționează să fugă de acasă sau să ruineze familia pentru femei oribile pentru bani, înseamnă că tatăl meu nu este Laurentiu Reghecampf! Știu că mulți dintre voi vor să se despartă și abia așteaptă, dar este mai bine să mori decât să te mulțumesc!

Această familie va rămâne așa! UNITĂ PÂNĂ LA MOARTEA! ACEASTĂ FAMILIE ESTE MÂNDRIA VIEȚII MELE! TATĂL MEU MOARE MAI BINE decât să-și bată joc de copiii săi! Își divinizează mama! NUMELE FAMILIEI MELE ESTE UNIC! VORBIND DESPRE IUBIRILE PROSTITUATELOR CARE DISTRUG FAMILII !!! TATĂL MEU URASTE ACESTE FEMEI! TATĂL MEU ARE O SOȚIE UNICĂ ÎN LUME! TATĂL MEU ESTE UNIC! NU VĂ E RUȘINE DE ATÂȚIA ANI SĂ-L ACUZAȚI PE TATĂL MEU CĂ ARE O AMANTĂ? OPRIȚI-VĂ CĂ ÎL APĂR CU TOATĂ INIMA MEA! NIMENI NU ÎL VA ATINGE! FEMEILE CARE FURĂ BANI DE LA FAMILII ȘI TREC DE LA OM LA OM SUNT MONSTRI! TATĂL MEU NU AR ATINGE BANII COPIILOR SĂI PENTRU A-I TRIMITE ACESTEI ORIBILITĂȚI NICI MORT! TATĂL MEU LAURENTIU REGHECAMPF ESTE UNIC CA NOI! N-am spus-o NICIODATĂ! DACĂ VEȚI VEDEA PROSTITUATE ÎN FAMILIA MEA, APOI MURIM ÎMPREUNĂ!”, a scris Laurențiu Reghecampf jr pe Instagram, scrie SPECTACOLA

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ???? (@laurentiureghecampfjr)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel