Dispare un produs, la nivel mondial, după realizarea filmului Barbie. Este penurie!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Aurel
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Viitorul film Barbie, al Gretei Gerwig, a distrus aprovizionarea globală a unei întregi companii, deoarece a necesitat prea multă vopsea roz în timpul filmărilor, potrivit The Guardian. 

Designerul de producție al filmului, Sarah Greenwood, și Greta Gerwig au vorbit despre construcția tărâmului Barbie (Barbieland), a cărui culoare este aproape în întregime roz fluorescent, atât versiunile în mărime naturală a casei păpușii, cât și drumurile și stâlpii de iluminat.

Sarah Greenwood, care a fost nominalizată de șase ori la Oscar, a spus că filmul a provocat o penurie internațională de vopsea roz. „Lumea a rămas fără roz”, a spus aceasta.

Vicepreședinte de marketing global la Rosco (compania de vopsea folosită de film), Lauren Proud, a împărtășit mai multe detalii cu Los Angeles Times. Potrivit acesteia, într-adevăr, filmul „a folosit atâta vopsea cât am avut noi”. În același timp, vicepreședintele a ținut să precizeze că lanțul de aprovizionare a fost afectat în timpul pandemiei de Covid-19, dar și de vremea extremă din Texas la începutul anului 2021 care a afectat materialele vitale utilizate pentru crearea vopselei. 

„A existat această lipsă și apoi le-am dat tot ce am putut.”, a spus ea, însă a recunoscut că: „Ne-au curățat pe vopsea”.

În același interviu acordat Architectural Digest, Greta Gerwig a subliniat că nuanța roz strălucitoare a fost esențială în „menținerea spiritului copilăros al esteticii filmului și că designul lui Barbieland a fost inspirat de Casa Kaufmann din Palm Springs."

„Mi-am dorit ca rozul să fie foarte strălucitor și totul să fie aproape prea mult”, a spus Gerwig. Aceasta a recunoscut că nu a vrut să „uite ce m-a făcut să o iubesc pe Barbie când eram mică”.

Scenografii au reușit să asigure suficientă vopsea pentru că producția filmului să continue. Cea mai mare parte a filmului a fost filmată la Warner Bros Studios Leavesden din Marea Britanie.

Filmul Barbie o are în rolul principal pe Margot Robbie și pe Ryan Gosling în rolul iubitului păpușii, Ken. Will Ferrell, Simu Liu, Dua Lipa, Helen Mirren, Issa Rae, America Ferrera, Kate McKinnon, Michael Cera și Ncuti Gatwa fac parte din distribuție. 

Filmul va fi lansat pe 21 iulie în toată lumea, potrivit The Guardian

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel