Dispare Pro România? Ponta dă cărțile pe față despre alianța cu PSD
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Ponta, la B1 TV
Ponta, la B1 TV
Victor Ponta a abordat subiecte fierbinți pentru Pro România: dispare sau face alianță cu PSD? 

După ce Silviu Mănăstire i-a atras atenția, la B1 TV, că sunt politicieni în Pro România care se duc spre PNL și alții care se duc spre PSD, Victor Ponta a întrebat ”Cine pleacă spre PSD?”. Jurnalistul i-a răspuns că e înghesuială, dând exemplul lui Adrian Țuțuianu. 

”Am vorbit cu dl Țuțuianu înainte de emisiune, a spus că e Pro România și vrea rezultate în Pro România” a precizat Victor Ponta, subliniind că”Pro România are propriul electorat, de centru-stânga, abandonat în ultimii 2-3 ani de măsurile PSD”. 

Despre ușa deschisă de Ciolacu spre lideri care au fost excluși din PSD, Victor Ponta spune că ”Ideea este bună de a spune că a greșit față de acești oameni. CEx-ul de azi i-a exclus pe Grindeanu, Neacșu, Țuțuianu și pe mine. Să spună că a greșit față de acești oameni e un pas bun.” 

El a făcut o paralelă cu diaspora: ”dacă le spui să vină înapoi acasă, ei, pe bună dreptate, vor întreba dacă am schimbat ceva.”

Despre o alianță cu PSD, Victor Ponta a spus că ”Mi-aș dori ca în PSD să fie schimbări de fond, e prematură discuția despre alianță, la un moment dat, da, putem să discutăm despre chestia asta în 2021, 2022, 2023.” 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel