Disneyland, EVACUAT din cauza unei pene de curent
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Aproximativ 10 atracţii turistice din Disneyland California au fost evacuate din cauza unei pene de electricitate, miercuri, într-o perioadă în care celebrul parc de distracţii american înregistrează un vârf de activităţi sezoniere, informează AFP.

Rămaşi în întuneric, vizitatorii au fost nevoiţi să evacueze mai multe atracţii turistice din parcurile Mickey's Toontown şi Fantasyland, dar şi monorailul care traversează parcul Disneyland şi face legătura între siturile acestuia, a precizat presa locală.

"Am descoperit că problema provenea de la un transformator din Disneyland Resort, echipele noastre lucrează la restabilirea alimentării cu electricitate", au transmis reprezentanţii grupului Disneyland într-un comunicat.

"Curentul electric a fost restabilit în Toontown, dar anumite zone ale parcului sunt în continuare lipsite de electricitate", a declarat pentru AFP o purtătoare de cuvânt a companiei americane, Suzi Brown. "Restul parcului a rămas deschis", a adăugat ea.

Incidentul a avut loc miercuri la ora locală 11:00 (19:00 GMT).

În perioada Crăciunului, parcul de distracţii Disneyland este aproape de a-şi atinge gradul maxim de ocupare cu vizitatori, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel