Disney Plus a strâns 50 mil. abonați în 5 luni
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Disney
Foto: Disney
Noul serviciu de streaming marca Disney a depășit borna de 50 milioane de abonați, la 5 luni de la lansare.

Noul serviciu de streaming marca Disney a depășit borna de 50 milioane de abonați, la 5 luni de la lansare, conform BBC.

Disney Plus a anunțat ultimele statistici în februarie, când ajunsese la 26,5 milioane de abonați. De atunci, numerele s-au dublat, datorită faptului că oamenii stau în casă pentru a limita răspândirea virusului, fiind astfel mai activi online. Disney Plus, rivalul giganților Netflix și Amazon Prime, a fost lansat în Marea Britanie și alte părți ale Europei luna trecută.

Creștere uriașă pentru astfel de platforme

Toate cele trei platforme de streaming se bucură de o creștere uriașă când vine vorba de minute vizionate, fiindcă cinematografele sunt închise, iar oamenii sunt forțați să stea în casă.

Ținta inițială a Disney Plus era de la 60 până la 90 de milioane de abonați până la finalul anului fiscal 2024.

Disney nu a comentat ajutorul primit de restricții

„Suntem foarte plăcut surprinși să vedem că Disney Plus rezonează cu milioane de oameni din toată lumea", a transmis un purtător de cuvânt al companiei. Întrebați despre efectul pe care restricțiile l-au avut asupra numărului de abonați, reprezentanții au refuzat să comenteze.

„Cu toate cinematografele închise în piețele internaționale cheie, streaming-ul a devenit instant sursa de divertisment de calitate în interiorul caselor, iar aceste servicii vor continua să beneficieze de un plus de abonați pentru mult timp, fiindcă mulți consumatori își vor altera obișnuințele", a prezis Gitesh Pandya, editor la BoxOfficeGuru.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel