Data actualizării:
Data publicării:

Discursul ținut la nuntă de Meghan Markle i-a șocat pe toți. S-a axat pe DIVORȚ

Autor: Andreea Ditcov | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Foto: Facebook Familia Regală a Marii Britanii
Meghan Markle a marcat un moment al nunții sale când a ținut un discurs în fața invitaților săi, vorbindu-le despre divorț. 

Discursul de nuntă al lui Meghan Markle i-a lăsat pe prieteni și invitați cu gura căscată, aceasta vorbindu-le despre divorț, înainte de a-l numi în fața tuturor pe Prințul Harry ”cel ales”, scrie The Sun. Se spune că Ducesa de Sussex s-a informat despre viața în familia regală, atunci când s-a adresat invitaților la recepția din 2018.

Se pare că Ducesa a specificat faptul că a ”meritat așteptarea” după despărțirea ei de primul soț, regizorul Trevor Engelson, pentru a-l găsi pe Prințul Harry. Autorii Omid Scobie și Carolyn Durand au discutat despre discurs în biografia lor despre Ducii de Sussex, Finding Freedom.

”Nu era o ducesă tipică”

Ei citează o sursă din interior care a spus că Meghan a vorbit în public mult mai rar după ce l-a întâlnit pe Harry. Ei au scris: „Discursul a fost o premieră pentru o mireasă regală, mișcarea a întărit ideea că această femeie din America nu era o ducesă tipică”.

Sursa le-a spus scriitorilor că, în timp ce Meghan vorbea, ”puteați auzi literalmente un ac dacă ar fi căzut”. 

”Pentru ca ea să fi fost tăcută atâta timp și apoi să aibă acest spațiu cu adevărat sigur în care să poată face aceste remarci sincere, a fost un moment cu adevărat special”, au adăugat aceștia.

A mulțumit familiei regale pentru că a primit-o

Ei au continuat să spună: ”Ea a petrecut atâția ani, fie pe platouri, la televizor, fie pledând pentru ca femeilor să le fie respectate drepturile. Și a respectat asta. Are mult respect pentru familia și instituția la care s-a alăturat. Dar este doar un alt mod de a trăi”, mai spun cei doi autori. 

Și se pare că Meghan a simțit același lucru, pentru că în timpul discursului a râs și a spus: ”Știu că a trecut ceva vreme”.

Meghan i-a mulțumit Reginei pentru că a primit-o în familie. De asemenea, ea a adus un omagiu prințului Charles, care a intervenit în ultimul moment pentru a o duce la altar, având în vedere conflictul cu propriul ei tată, Thomas.

Revista americană US Weekly susține că Meghan a făcut referire și la divorțul ei de Engelson.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel