Directorul Serviciului Piețe din Brașov, demis. Coliban: A fost prins sub influența băuturilor alcoolice la locul de muncă
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Primarul din Braşov, Allen Coliban, a anunţat că l-a demis pe directorul Serviciului Pieţe, care a fost prins sub influența băuturilor alcoolice la locul de muncă. 

Într-o postare pe Facebook, primarul municipiului Braşov, Allen Coliban (USR), a informat că a decis să-l demită pe directorul Serviciului Piețe, "care a fost prins sub influența băuturilor alcoolice la locul de muncă."

"În consecință, vom demara procedurile de organizare a concursului pentru ocuparea postului rămas vacant. Vă invit să urmăriți anunțurile privind concursurile organizate de Primăria Brașov, să candidați dacă îndepliniți condițiile sau să vă îndemnați, la rândul vostru cunoștințele care credeți că ar putea fi interesate de îmbunătățirea acestui serviciu public. Avem mare nevoie de profesioniști în aparatul Primăriei și, mai ales, în posturile de conducere.", a precizat Allen Coliban.

"Am primit foarte multe plângeri la adresa dumnealui de la oamenii din piețe"

În privința directorului proaspăt demis al Serviciului Piețe, primarul Allen Coliban (USR) a menționat că "am primit foarte multe plângeri la adresa dumnealui de la oamenii din piețe."

"Se pare că acesta se comporta mai degrabă ca un vătaf pe moșie decât ca un angajat plătit din bani publici pentru a ajuta vânzătorii și producătorii să își desfășoare activitatea. Mai mult, întreținerea piețelor lasă foarte mult de dorit, poate și pentru că lucrările erau acordate pe criterii destul de neclare, care ridică semne de întrebare.", a subliniat el. 

"Mă bucur totuși să vă dau și o veste bună: anul acesta vom demara procesul de modernizare a două piețe din Brașov - Piața Astra și Piața Star, cea de-a doua urmând să le revină exclusiv producătorilor locali. Îmi doresc ca brașovenii să beneficieze de produse românești de calitate, sănătoase și la prețuri decente, iar pentru asta avem nevoie de un om competent la conducerea serviciului, capabil să organizeze activitatea piețelor și să asigure condiții decente vânzătorilor.", a mai scris primarul municipiului Brașov, pe Facebook

CITEȘTE ȘI: Allen Coliban, lăsat singur la o conferinţă de presă. Toţi jurnaliştii s-au ridicat şi au plecat când a început primarul să vorbească

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel