DIRECTORUL RADET a demisionat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Directorul RADET, Răzvan Nițu, și-a dat demisia din RADET, potrivit Antena 3. 

Răzvan Niţu era administratorul special al RADET. El a ales să-și dea demisia după ce doi angajați RADET au murit în Capitală. 

O conductă de apă caldă s-a spart în București. Doi muncitori care lucrau la remedierea unei avarii, într-un canal, au murit. Înainte ca bărbații să facă ceva, teava s-a spart și din cea a ieșit apa fierbinte. Trupul unui bărbat a fost scos la suprafață abia după patru ore. Era mort. 

Al doilea bărbat, ars pe 80% din corp a reușit să iasă singur din canal și a murit la spital. 

Incidentul a avut luni, în jurul orei 17:00, când doi muncitori au coborât într-un canal colector să repare o reţea primară de apă, care era fisurată.

[citeste si]

Apa din reţea are peste 90 de grade Celsius. 

”Ne-am uitat cu atenţie pe fişa procedurii. S-a ajuns la concluzia, sigur preliminar, că acesta nu a fost deloc încălcată. Lucrătorii care au coborât în căminul de repartiţie erau îmbrăcaţi adecvat, conform ceea ce prevede stas-ul de protecţie a muncii”, a declarat Aurelian Bădulescu, viceprimarul Sectorului 6.

RADET a catalogat tragedia drept accident grav de muncă şi a anunțat declanşarea unei anchete. Poliția a deschis un dosar penal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel