Directorul de la Apele Române (PSD), prins la volan cu permisul suspendat. Ar fi un apropiat al lui Sorin Grindeanu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Directorul de la Apele Române ar fi fost prins la volan cu permisul suspendat.

Directorul de la Apele Române, Gabriel Francisc Stika (PSD), a fost prins de polițiști în noaptea de 11 august, în județul Tulcea, având permisul de conducere suspendat, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare. Potrivit acestora, în cauză s-ar fi deschis un dosar penal.

Directorul de la Apele Române, care a fost prins la volan cu permisul suspendat, va fi ”schimbat imediat” din funcție, a declarat liderul PSD, Marcel Ciolacu, pentru G4Media.ro.

Contactat de G4Media.ro, Stika a confirmat că a fost oprit în trafic în noaptea de 11 august, dar a evitat să spună dacă avea permisul suspendat la acel moment. Stika a spus doar că a mai fost oprit în trafic cu ceva timp în urmă, dar că avocatul său a contestat procesul verbal. Întrebat dacă i s-a deschis dosar penal, directorul de la Apele Române  a răspuns: ”nu am această informație”. Apoi a invocat legătura telefonică slabă și nu a mai răspuns la apeluri.

Potrivit surselor G4Media.ro, Stika este un apropiat al ministrului transporturilor, Sorin Grindeanu, fiind puternic susținut de acesta pentru funcția de director la Apele Române.  Stika a fost director al direcției de drumuri din perioada 2018-2020 din Consiliului Județean Caraș Severin. A mai fost patru ani viceprimar PSD la Oțelul Roșu și este un apropiat al deputatului Ion Mocioalcă.

Sorin Grindeanu a primit o Biblie cu numele său inscripționat. E un semn că doar Dumnezeu ne mai poate ajuta să avem autostrăzi? 

Sorin Grindeanu a primit din partea Mitropoliei Moldovei, prin intermediul lui Maricel Popa, președintele PSD Iași, o Biblie cu numele său inscripționat pe ea. Din imaginile postate pe Facebook de Maricel Popa se vede că Biblia are inscripționat pe ea numele și funcția „Vicepremier Grindeanu Sorin Mihai“:

„Cred că atunci când muncești din suflet pentru oameni și pui binele acestora mai presus de toate, Dumnezeu îți călăuzește pașii!

Tocmai de aceea a fost o mare bucurie pentru mine să-i pot dărui ministrului Sorin Grindeanu, din partea Părintelui Mitropolit Teofan al Moldovei și Bucovinei, Sfânta Biblie care să-i lumineze calea și care să-i dea puterea necesară de a duce la bun sfârșit marele și importantul proiect al autostrăzii care să lege Moldova de Vestul Țării!

Întreaga regiune își pune încrederea în ministrul social-democrat să finalizeze cu bine marea lucrare și știu că Sorin Grindeanu e omul potrivit, la locul potrivit!

Mult Succes!“, a scris Maricel Popa, președintele PSD Iași, pe Facebook (vezi imaginile AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel