Directorul BCU Carol I: Îi vom sprijini total pe cei care vor să studieze de la distanță
Data publicării:
Autor: Flaviu Predescu
WhatsApp
Joi, 23 aprilie, este Ziua Internațională a Cărții, a Drepturilor de Autor și a Bibliotecarului, iar directorul BCU a făcut câteva precizări legate de sistemul educațional, în contextul pandemiei de COVID-19.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții, a Drepturilor de Autor și a Bibliotecarului, Mireille Rădoi, director general al Bibliotecii Centrale Universitare Carol I a făcut o declarație în exclusivitate pentru DC News, în contextul generat de pandemia Covid-19, și efectele acesteia asupra sistemului educațional.

„Preocuparea constantă a celor care lucrează în Biblioteca Centrală Universitară „Carol I" este de a susține, cât mai semnificativ, procesul educațional și de a veni în întâmpinarea așteptărilor utilizatorilor noștri. De aceea, echipa noastră a folosit perioada această critică pentru a realiza o ofertă agregată a cât mai multor resurse on line de calitate, în principal cu ACCES DESCHIS, și a o pune la dispoziția tuturor celor care fac efortul de a studia de la distanță.

Planuri mari pentru 2021

Ne propunem ca această platformă să fie îmbogățită permanent, inclusiv cu ajutorul vostru, fiind un preambul al momentului în care va fi integral implementat proiectul Lib2Life (în septembrie 2021) și când vom putea avea o BIBLIOTECĂ EDUCAȚIONALĂ UNIVERSITARĂ în adevăratul sens al cuvântului. "

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel