Data publicării:

Diplomația spaniolă susține că Autoritatea Palestiniană e singurul partener din Orientul Mijlociu care își dorește pacea

Autor: Alexandru Negrici | Categorie: Stiri
WhatsApp
Freepik
Freepik
Autoritatea Palestiniană este singurul partener posibil și credibil pentru a căuta pacea în Orientul Mijlociu, a declarat luni Ministerul spaniol de Externe Jose Manuel Albares, potrivit Reuters.

Declarațiile au fost făcute de Jose Manuel Albares în timp ce găzduia Forumul pentru Unirea Mediteranei de la Barcelona.

Israelul și gruparea militantă palestiniană Hamas și-au exprimat îngrijorarea cu privire la listele de ostatici israelieni și de prizonieri palestinieni care urmează să fie eliberați luni, a declarat pentru Reuters un oficial informat pe această temă, transmite Reuters.

Oficialul a adăugat că mediatorii din Qatar lucrează cu Israelul și Hamas pentru a rezolva problemele și a evita întârzierile.

În ultimele trei zile ale armistițiului, Israelul a transmis numele femeilor și adolescenților palestinieni pe care i-ar elibera din închisoare, iar Hamas va transmite numele ostaticilor civili israelieni pe care i-ar elibera cu cel puțin 12 ore înainte de eliberare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel