Diplomă pentru şoferul de TIR care a evitat în ultima clipă o femeie care traversa neregulamentar
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Şoferul de TIR care a evitat în ultima clipă o femeie în vârstă care traversa neregulamentar a primit o diplomă din partea poliţiştilor. 

Iată ce a anunţat Poliţia Română:

"ȘI ÎN TRAFIC, CEL MARE ÎL PROTEJEAZĂ PE CEL MIC! Un camion de mare tonaj și o bunicuță, de aproape 90 de ani, au fost protagoniștii unui filmuleț accesat online de sute de mii de persoane.

Colegii noștri din județul Buzău și-au dorit să afle cine a fost în spatele volanului camionului. De ce? Pentru a-i spune personal că suntem mândri de profesionalismul de care a dat dovadă, în timp ce conducea vehiculul, evitând o tragedie.

La finalul săptămânii trecute, domnul Georgian Dinu, tranzita județul Galați, la volanul unui camion de mare tonaj, reușind să evite accidentarea unui pieton angajat în traversarea străzii, prin loc nepermis.

'O conduită preventivă în trafic poate salva vieți!' - a fost precizarea domnului Georgian, șofer profesionist de aproape 18 ani, pentru colegii de breaslă. Felicitări, domnule conducător auto! Vă dorim doar călătorii liniștite!"

Ştirea iniţială: 

Un șofer de TIR a evitat o tragedie. A tras brusc de volan și a intrat într-un gard, pentru a salva viața unui pieton, transmite Realitatea Plus. Accidentul rutier a avut loc, miercuri, în județul Galați. Vârstnica traversa neregulamentar strada. După incident, ea și-a continuat drumul, fiind identificată ulterior cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. Femeia de 90 de ani a fost sancționată cu amendă în valoare de 435 de lei, pentru traversare neregulamentară.

"În cursul zilei de 24 august, în jurul orei 10.30, pe D.N. 2B, în localitatea Movileni, s-a produs un incident rutier soldat cu pagube materiale. Accidentul a fost cauzat de traversarea neregulamentară a unui pieton.

Din primele verificări, a rezultat că un bărbat, de 37 de ani, din județul Buzău, aflat la volanul unui ansamblu auto format din cap tractor și semiremorcă, care circula dinspre municipiul Galați către comuna Șendreni, ar fi evitat impactul cu un pieton angajat în traversarea străzii, prin loc nemarcat, schimbând brusc direcția de deplasare și oprindu-se în gardul unui imobil.

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene, din cadrul Serviciului Rutier Galați, au identificat pietonul în cauză, o femeie de 90 de ani. Aceasta a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 435 de lei, pentru traversare neregulamentară. Conducătorul auto a fost testat alcoolscop, rezultând că nu se afla sub influența alcoolului.", a transmis IPJ Galați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel