Dinu Patriciu. Fiica și amanta, cercetate penal. Dana Patriciu, acuzații de furt. Lucian Bolcaș: Îi urăște familia. Totul pentru bani
Autor: Roxana Neagu | Publicat pe: 10 oct 2014, 16:22
WhatsApp
Dana Patriciu a făcut plângere penală pe numele amantei lui Dinu Patriciu și a fiicei omului de afaceri. Le-a acuzat că au furat mai multe bijuterii din locuința de la Snagov, pe care le-au înstrăinat. 

Cele două, fiica și amanta lui Dinu Patriciu, ar fi intrat în posesia mai multor bunuri din locuința de la Snagov. Dana Patriciu a cerut ca cele două persoane să fie urmărite penal. Plângerea de la Judecătoria Sectorului 1 a fost admisă și cauza a fost trimisă procurorilor. 

Ana Patriciu nu este și fiica Danei Patriciu. Este fiica doar a lui Dinu Patriciu, dintr-o altă căsătorie. 

Lovitură pentru un DEPUTAT. DNA îi cere ARESTAREA

Cercetarea penală vine în plin proces de partaj, nefiind clar ce se va întâmpla cu averea lui Dinu Patriciu și cu datoriile sale, în condițiile în care lipsește testamentul.  Dana Patriciu și Dinu Patriciu erau în proces de divorț. 

"Este moralmente extraordinar de urât. A trebuit să trăiască ultimii ani de viață căsătorit cu asemenea femeie, care-i urăște familia, totul pentru bani și numai pentru bani", a comentat avocatul Lucian Bolcaș. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?