Dintr-un COPAC a început să curgă apă ca la ROBINET, în Timișoara. "Vin sărbătorile și vedem tot felul de MINUNI”
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Dintr-un COPAC a început să curgă apă ca la ROBINET, în Timișoara. "Vin sărbătorile și vedem tot felul de MINUNI” / Foto: Captură video PRO TV
Dintr-un COPAC a început să curgă apă ca la ROBINET, în Timișoara. "Vin sărbătorile și vedem tot felul de MINUNI” / Foto: Captură video PRO TV
Dintr-un copac a început să curgă apă ca la robinet în Timișoara.

Oamenii din Timișoara au crezut că au parte de o minune în prag de Crăciun atunci când au văzut că dintr-un copac a început să curgă apă ca la robinet. Impresionați, aceștia au scos imediat telefoanele și au imortalizat momentul, transmite Pro Tv. Totul s-a întâmplat în cartierul Blascovici din Timișoara. Oamenii au rămas cu gura căscată atunci când au văzut că apa a început să tâșnească cu presiune dintr-un copac de pe marginea drumului.

A durat doar câteva minute până când arborele a ajuns să fie cel mai dezbătut subiect de pe internet. Unii au crezut că este vorba despre o minune de la Dumnezeu, mai ales că acum se apropie și Crăciunul.

„Probabil vin sărbătorile și vedem tot felul de minuni.”, a spus o femeie.

Realitatea este însă cu totul alta, o conductă spartă. Se pare că aceasta se află chiar în dreptul copacului care cel mai probabil este putred în interior. Așa că pur și simplu a fost inundat, iar apa a început să curgă prin această gaură.

„Nu am mai văzut așa ceva, dar e o întâmplare, cred că de la conducta de apă principală.”, a spus un alt martor.

În cele din urmă la fața locului a ajuns o echipă de intervenții de la rețeaua de apă și canal, pentru a repara avaria. Din fericire, nu a fost necesară tăierea copacului.

Icoana din Cluj care a uimit lumea. Totul a început pe 2 decembrie, fapt ținut secret

O icoană a Mântuitorului Iisus Hristos de la Biserica cu Hramul 'Învierea Domnului' din Cluj-Napoca produce un fenomen neobișnuit: pare că plânge de câteva zile. Părintele paroh Nicolae Dura a relatat cursul evenimentelor, într-un interviu pentru DC News.

"Pe 1 Decembrie, cu ocazia Zilei Naționale, am oficiat Sfânta Liturghie, Te Deum, parastasul pentru eroi și seara - slujba Vecerniei. Pe data de 2 decembrie, după Sfânta Liturghie, preoții s-au retras, iar gospodinele parohiei au început curățenia în biserică, după rânduiala obișnuită. Două dintre doamne au primit sarcina să curețe în pridvor, una dintre ele este profesor universitar. Au luat icoana de pe perete, au șters-o pe față, pe spate, nu era niciun semn. De asemenea, s-a luat și candela din fața icoanei, a fost dusă la pangar. Acolo s-a spălat, curățat și i s-a pus un nou fitil. Apoi au pus icoana la loc. Nu avea absolut nimic.", a spus părintele Dura. Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel