Dîncu aruncă bomba: Dacă nu, mă las de politică
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Vasile Dîncu, preşedintele interimar al Consiliului Naţional al PSD, a făcut o afirmație neașteptată, în timpul interviului său la DCNews.

Clujul are o istorie complicată care începe cu faptul că-n 2004 Ioan Rus a fost eliminat din viața politică printr-un aranjament pe care l-au făcut oamenii din PSD pentru a nu deveni președinte al partidului. Apoi au fost parașutați ca să distrugă grupul de la Cluj, care a militat împotriva curentului din partid, au fost tot felul de oameni trimiși de la București. Clujenii au devenit anti-pesediști încet încet, acolo e un risc să candidezi. 

Toată lumea mă întreabă de ce nu m-am dus să candidez pe locul de la Camera Deputaților, care era sigur. Dar eu m-am dus acolo ca să înving sau să pierd. Nu există jumătăți de măsură, vreau să reconstruim organizația Cluj ca una dintre cele mai puternice din Transilvania și din țară sau, dacă nu, mă las de politică. Risc. Cred că voi lua mandatul de senator, pentru că vom crește scorul prin oamenii pe care i-am adus în echipă” a spus Vasile Dîncu, în interviul DCNews. 

Interviul complet, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel