Dincă, confruntare cu Risipiceanu la DIICOT. Claudiu Lascoschi, avocat: Vom vedea ce va ieşi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Gheorghe Dincă a fost adus la sediul DIICOT pentru a fi confruntat cu presupusul complice, Ștefan Risipiceanu, pentru că cel din urmă nu recunoaște acuzațiile de viol, a anunțat avocatul Claudiu Lascoschi. 

Aceasta ar putea fi printre ultimele proceduri, înainte ca dosarul să fie trimis în judecată.

„Nu mi s-a spus, e posibil să fie vorba de o confruntare (cu presupusul complice Ștefan Risipiceanu, n.r.) El neagă pentru că ar fi comis fapta de viol. Prin confruntare se va vedea ce va ieși", a declarat avocatul Claudiu Lascoschi, la sediul DIICOT.

Risipiţianu ar fi insistat să o violeze pe Luiza


Potrivit avocatului lui Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal spune că Ștefan Risipiceanu a văzut-o pe Luiza în mașină și ”insistat" să o violeze.

”Ca să nu îl dea în gât, de aceea. Există și probe biologice, nu pot să spun ce. Știam că există demult, dar nu șe știa a cui e proba. Există declarația lui Dincă și probele biologice, care sunt foarte puternice", mai spune apărătorul, conform Mediafax. 

Ștefan Risipiceanu, în vârstă de 46 de ani, a fost retinut pentru că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă. Atât acesta, cât și Dincă, au violat-o pe tânără.

Confruntarea dintre cei doi ar putea fi printre ultimele proceduri în dosarul Caracal. Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT, a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că până la finalul acestui an, dosarul Carcacal va fi finalizat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel