Dinamo - Sportul 1 - 3, și câinii pierd locul de lider în Liga I
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
sportul-dinamo
sportul-dinamo

Dinamo a pierdut surprinzător cu Sportul Studenţesc şi a pierdut poziţia de lider în Liga I. Pe primul loc a urcat CFR Cluj, care s-a impus în faţa Pandurilor, în etapa a 21-a.

Dinamo a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, de Sportul Studenţesc, scor 3-1 (2-1) şi a căzut pe locul doi în Liga I.

După ce au deschis rapid scorul, în minutul 2, prin Marius Niculae, "câinii" au cedat frâiele jocului. Sportul a egalat prin Nistor (15) şi a preluat conducerea în minutul 32, în urma golului lui Ferfelea. Scorul final al întâlnirii a fost stabilit de Lazăr, în minutul 81.

CFR Cluj este noul lider al Ligii I, după ce a învins, pe teren propriu, pe Pandurii Târgu Jiu, scor 2-0. Golurile au fost marcate de Sougou (60) şi Kapetanos (90+3).

Tot sâmbătă, Petrolul Ploieşti a remizat, pe teren propriu, scor 2-2 (1-0), cu Universitatea Cluj, golurile fiind înscrise de Opriţa (40) şi Zerka (71), respectiv Grozav (59) şi Ad. Cristea (89, penalti).

Într-un alt meci al zilei, Gaz Metan Mediaş a învins, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), pe Voinţa Sibiu, goluri Vitinho (38) şi C. Petre (46).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel