Dinamo, OUT din Cupa României. FC Argeş s-a calificat dramatic în sferturi / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
FC Argeş s-a calificat dramatic în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal, după ce a învins-o în deplasare pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 2-1 (0-0), marţi seara, într-o partidă din optimi. 

FC Argeş s-a calificat dramatic în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal, după ce a învins-o în deplasare pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 2-1 (0-0), marţi seara, într-o partidă din optimi. Dinamo a deschis scorul în min. 49, prin Cătălin Ţîră (intrat la pauză), lansat foarte bine pe contraatac de Gabriel Torje.

Echipa antrenată de Mircea Rednic a mai avut o ocazie notabilă prin Torje (68), dar portarul Flavius Croitoru a respins şutul. FC Argeş a reuşit egalarea în min. 77, prin Alexandru Işfan, pe un contraatac pornit din propriul careu.

FC Dinamo, învinsă dramatic în prelungiri de FC Argeș

După ce Ţîră a fost blocat in extremis de Nicolae Muşat (89), FC Argeş a dat lovitura în minutele adiţionale (90+3), când portarul Mihai Eşanu a respins şutul din întoarcere al lui Iasmin Latovlevici, iar Cristian Dumitru a trimis mingea în poartă.

VIDEO

FC Argeș, calificată în sferturi alături de CSO Filiaşi, Chindia Târgovişte şi FC Voluntari

FC Argeș este a patra echipă calificată în sferturile Cupei României, după CSO Filiaşi, Chindia Târgovişte şi FC Voluntari.

FC Dinamo Bucureşti - FC Argeş 1-2 (0-0), Stadion Dinamo - Bucureşti Au marcat: Cătălin Ţîră (49), respectiv Alexandru Işfan (77), Cristian Dumitru (90+3). Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitri asistenţi: Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava), Adrian Vornicu (Iaşi); arbitru de rezervă: Iulian Dima (Bucureşti) Observatori: Constantin Ştefan (Bucureşti) - CCA, Aurel Ionescu (Bucureşti) - FRF.

Scene de groază la Dinamo - Rapid. Alexandru Răuță s-a prăbușit pe teren. A fost urcat în ambulanță cu mască de oxigen 

Amintim faptul că în minutul 36 al meciului jucat acum câteva zile, mijlocaşul dinamovist Alexandru Răuţă a acuzat probleme respiratorii pe teren şi a fost nevoie de intervenţia ambulanţei. Fotbalistul a fost transportat la spital. 

În minutul 36 al primei reprize, Alexandru Răuță, jucătorul lui Dinamo, a avut probleme de respirație și s-a întins pe teren. Ambulanța a intrat imediat pe suprafața de joc. Medicii l-au întors pe o parte pe mijlocașul lui Dinamo.

După câteva minute, Alexandru Răuță a fost urcat în ambulanță cu o mască de oxigen. Medicii i-au făcut și un test COVID-19, rezultatul fiind negativ. Fotbalistul va fi transportat la spital pentru investigații amănunțite. Vezi video aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel