Dinamo - FCSB. Petrea: Trebuie să câştigăm cu orice preţ
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Anton Petrea, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă online, că meciul cu Dinamo de miercuri este unul important şi a precizat că formaţia sa trebuie să îl câştige cu orice preţ.

"Este un derby chiar dacă Dinamo nu este în partea superioară a clasamentului. Rivalitatea şi orgoliile care sunt între cele două echipe fac să fie un derby acest meci din care sper să ieşim învingători şi să ne facem suporterii fericiţi. Noi încercăm să pregătim fiecare meci la victorie. Jucătorii sunt conectaţi la ceea ce înseamnă acest meci şi la ceea ce trebuie să facem. E un meci de campionat important pe care trebuie să-l câştigăm cu orice preţ", a spus antrenorul.

"Sunt două victorii pentru Dinamo în ultimele două meciuri, asta înseamnă că ei şi-au îmbunătăţit jocul şi sunt într-o formă bună. Am convingerea că arbitrajul de mâine seară va fi unul foarte bun şi nu va influenţa rezultatul de pe teren. Sper de asemenea ca mâine gazonul să nu influenţeze dinamica jocului. Am văzut jocul lor cu Gaz Metan şi nu se prezenta în condiţii foarte bune. Însă noi trebuie să ne adaptăm la suprafaţa de joc. Trebuie să facem tot ce depinde de noi să câştigăm indiferent de condiţii", a adăugat antrenorul citat de Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel