Dinamo - FCSB, 10 februarie, derby în Cupa României
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Dinamo şi FCSB se confruntă din nou, de data aceasta în Cupa României. 

Meciul din optimile Cupei României, dintre Dinamo şi FCSB, va avea loc miercuri, 10 februarie, de la ora 20.30. Dinamoviştii vor să-şi ia revanşa în faţa celor de la FCSB după ce au pierdut în duelul anterior, din campionat, cu 1-0. 

Transfer înainte de derby

Clubul de fotbal Dinamo Bucureşti a anunţat, luni, transferul portarului norvegian Gudmund Kongshavn (30 de ani), acesta semnând un contract valabil până la sfârşitul actualului sezon competiţional.

"Dinamo Bucureşti anunţă transferul portarului norvegian Gudmund Broks Kongshavn la clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare până la finalul acestui sezon competiţional, a declarat managerul sportiv Marius Adrian Nicolae. Ultima oară la Aalesund, în prima ligă a campionatului norvegian, Gudmund Kongshavn a ajuns la Bucureşti, a efectuat vizita medicală şi a intrat în programul de pregătire stabilit de antrenorul Ionel Gane, în cantonamentul de la Săftica, înaintea duelului cu FCSB, din optimile de finală ale Cupei României", se arată pe pagina oficială de Facebook a grupării bucureştene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel