Dinamo Bucureşti se salvează de retrogradare... în instanţă. Academica Clinceni nu mai poate evita falimentul
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie creată de RODNAE Productions, de la Pexels
Fotografie creată de RODNAE Productions, de la Pexels
Cererea celor de la Academica Clinceni de a intra în insolvenţă a fost refuzată de instanţă, astfel că ilfovenii nu mai pot evita intrarea în faliment. Coroborat cu situaţia dificilă de la Gaz Metan Mediaş, care au -1 punct în clasament, Dinamo nu mai poate retrograda direct în acest sezon indiferent de rezultate.

Conform informațiilor obținute de ProSport, ilfovenii au datorii mult prea mari, pe care nu au demonstrat că le pot recupera, astfel că le-a fost refuzată această cerere.

Primarul Clinceniului, Adrian Budeanu, își punea ultimele speranțe în intrarea în insolvență. Edilul spera ca solicitarea clubului să fie acceptată, astfel încât să poată încerca evitarea retrogradării pe ultima sută de metri. În acest moment, însă, lucrurile sunt clare la clubul din Județul Ilfov, care nu mai poate spera la o prezență în sezonul următor al Ligii 1.

Antrenorul lui Dinamo, realist: Trebuie să vorbim de baraj 

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Dusan Uhrin Jr, a declarat, duminică seara, după înfrângerea cu Rapid, scor 3-1, că formaţia sa nu se poate salva de la retrogradare în acest sezon decât disputând barajul.

"Este imposibil să joci un fotbal bun după asemenea greşeli cum am făcut noi. În repriza a doua consider însă că am jucat bine. Aş fi preferat să reuşim să înscriem încă un gol şi să luptăm în continuare, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Nu vreau să vorbesc public despre vinovăţii după acest meci, o să discut cu jucătorii mâine. Eu acum trebuie să pregătesc echipa pentru baraj. Şi trebuie să îmbunătăţim multe lucruri. Eu sunt realist şi spun că trebuie să vorbim de baraj", a afirmat tehnicianul la postul Digisport.

Situația e grea, mai spune cehul



"Mai sunt multe puncte rămase în joc până la final. Este o situaţie destul de grea, avem mulţi jucători accidentaţi. De ce s-au făcut atât de multe schimbări de jucători? Nu e o întrebare pentru mine. Când vrei să construieşti o echipă nu poţi să schimbi atât de mult. Nu este timp suficient, consider că fiecare meci este decisiv pentru noi. Dacă jucătorii nu au încredere nu avem însă cum să progresăm", a adăugat Dusan Uhrin Jr. 

FC Rapid Bucureşti a învins-o pe FC Dinamo Bucureşti cu scorul de 3-1 (3-1), duminică seara, pe teren propriu, la Mioveni, într-un meci din prima etapă a fazei play-out a Ligii I de fotbal. CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel