Dinamo București se califică în grupele principale ale EHF European League
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Echipa de handbal masculin Dinamo a reușit o performanță deosebită, obținând calificarea în grupele principale ale EHF European League, după o victorie cu scorul de 36-33 împotriva echipei Chambery Savoie.

Sub conducerea antrenorului Xavi Pascual, Dinamo a făcut un pas important spre următoarea etapă a competiției europene.

Campioana României a dominat în prima parte a jocului, conducând confortabil la pauză cu scorul de 23-14. Cu toate acestea, partida s-a complicat în repriza a doua, când oaspeții au reușit să reducă din diferență și să se apropie la doar două goluri.

Cu această victorie, Dinamo București se clasează pe locul doi în Grupa G a EHF European League, acumulând 8 puncte în urma celor cinci meciuri disputate. Echipa se află în urma formației Fuchse Berlin, cu 10 puncte, și devansează Chambery Savoie, care a acumulat 4 puncte. Izvidac ocupă ultima poziție în grupă, fără puncte obținute până în acest moment.

Performanța echipei Dinamo reprezintă o reușită remarcabilă și confirmă determinarea și nivelul excelent de joc al echipei în competiția europeană, oferind perspective promițătoare pentru evoluția ulterioară în EHF European League.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel