Dinamo a cerut insolvenţa la tribunal
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Dinamo a cerut insolvenţa, miercuri, la Tribunal, veste care i-a şocat pe fanii roş-albilor. Flavius Stoican a oferit o primă reacţie pentru GSP.ro, în care spune că speră ca echipa să primească acceptul de a participa în Europa League.

"Se vor rezolva problemele. Eu voi face absolut totul ca echipa să fie pe locul4, jucătorii sînt motivaţi la maximimum".

Dinamo va primi decizia finală în privinţa participării în Europa League de la UEFA, deocamdată nefiind nici o reacţie oficială în acest sens.

Dosarul a fost înregistrat în numele societăţii FC Dinamo 1948 SA, care administrează clubul de fotbal din Liga I. Tribunalul Bucureşti nu a acordat încă un termen pentru acest dosar.

Instanţa va analiza cererea FC Dinamo şi în cazul în care o va accepta va numi un administrator judiciar. Acesta din urmă va întocmi tabelul preliminar de creanţe până la un termen stabilit de Tribunalul Bucureşti.

FC Dinamo este al cincilea club de Liga I care intră în insolvenţă în ultimii doi ani după FC Rapid, Gloria Bistriţa, Universitatea Cluj şi Oţelul Galaţi.

Ionuţ Negoiţă a devenit majoritar la Dinamo, în luna martie 2013, după ce a preluat acţiunile deţinute de Nicolae Badea şi pe cele ale lui Dragoş Săvulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel