Din șofer Uber în șofer PERSONAL. Noua funcție a aplicației
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Uber lansează o nouă funcțiune care permite utilizatorilor să meargă în mai multe destinații cu un singur șofer.

Uber lansează o nouă funcțiune care permite utilizatorilor să meargă în mai multe destinații cu un singur șofer, conform Engadget. Noua opțiune „Hourly” va permite clienților să plănuiască un traseu cu mai multe opriri. Costul va fi de 50 de dolari pe oră în Statele Unite, iar Uber promite că aceste drumuri vor fi făcute cu șoferi care au mașini mai noi și mai spațioase.

Compania de ridesharing a oferit acest serviciu în Africa, Australia, Europa și Orientul Mijlociu, iar acum va apărea în mai multe mari orașe americane, de pe 2 iunie.

Viața mai simplă dacă mergeți mult cu Uber

Într-un comunicat, Uber a transmis că opțiunea Hourly ar putea face viața mai simplă pentru persoanele care fac naveta între mai multe locații precum agenții care umblă după comisioane sau pentru afaceriști.

Hourly este una dintre schimbările făcute de companie de la începutul pandemiei în Statele Unite. Șoferii din această țară au fost încurajați să preia comenzi de a livra mâncare, compania creând mai apoi un mod prin care șoferii au putut să se angajeze și în altă parte. Între timp, există zvonuri că Uber va concedia 6.000 de angajați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel