Data actualizării:
Data publicării:

Din când în când, mai intru pe profilul rusofililor din România. Ce am văzut m-a scârbit. Gunoiul societății / foto

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Stiri
WhatsApp
Din când în când, mai intru pe profilul de Facebook al rusofililor din România să le văd ce mai trece prin cap. „Cap”, de fapt, cu ghilimele, pentru că fără ghilimele... e prea mult spus. Ce au între umeri e vid.

Am făcut-o și azi când m-a luat o greață... ceva de speriat. Nici nu prea este nevoie de comentarii, sinceră să fiu. În afară de greață, nu mi-a stârnit mai nimic. Dar îmi place că răsar rusofilii ca ciupercile după ploaie. Și așa mai aflăm de ei, dacă cumva încă nu era evident că-s cu rușii, și-i aruncăm mai repede la gunoiul istoriei.

Am dat de o postare a unei rusofile care sugera că mai bine decât să ajutăm refugiații din Ucraina, care vin în România, să dăm bani unei bolnave de cancer, lucru pe care îl va face și respectiva femeie, adică adulatoarea lui Vladimir Putin. 

Ne zice femeia, nu are sens să-i zic numele, de ce să-i facem reclamă, dar ați văzut-o de nenumărate ori la televizor, că ea va ajuta o tânără cu o boală gravă, chiar în aceste zile.

Un singur lucru pozitiv a adus conflictul de la graniță: i-am putut vedea, mai bine și mai clar, pe rusofili, acești români „naționaliști”, dar „naționaliști” în sensul rău al cuvântului, ăia care dau cu huă când aud de UE și NATO, care, cel mai probabil, au icoane cu Vladimir Putin pe pereți, dar care, desigur, umblă cu masca ipocriziei.

Să compari cumva o persoană bolnavă cu niște copii care fug din calea războiului este cinic. Dacă ești șmecher, îi ajuți și pe unii, și pe alții. Dacă nu,  fă bine fără să arăți că ești rusofil. Dar ce așteptări să ai de la adepții lui Putin?! 

Imaginile acestea ar trebui să fie o palmă pentru toți rusofilii din România:

7. -imagine fara descriere- (refugiati-copii_85689900.jpg)

8. -imagine fara descriere- (refugiati-copii-1_61709000.jpg)

2. -imagine fara descriere- (refugiati-rusia-copii_63539000.jpg)

10. -imagine fara descriere- (refugiati-copii-romania_95476900.jpg)

9. -imagine fara descriere- (rusia-ucraina-refugiati_64350300.jpg)

3. -imagine fara descriere- (refugiati-rusia-romania-ucraina_36532600.jpg)

4. -imagine fara descriere- (refugiati-rusia-ucraina_16590100.jpg)

5. -imagine fara descriere- (refugiati-ucraina-rusia_72088800.jpg)

6. -imagine fara descriere- (refugrefugiati-copii_52490700.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

WhatsApp
pixel