Din 24 ianuarie, Marte intră în Capricorn. Noutăți pentru zodii
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 16 ian, 19:33
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog
Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, prezintă, la DCNewsTV, o emisiune specială despre tranzitul lui Marte din Capricorn.

Pe data de 24 ianuarie, Marte intră în Capricorn și ne forțează să tratăm absolut orice cu maximă seriozitate. Acțiunile vor fi pragmatice și prioritizate. Nu vom mai dori să pierdem timpul degeaba, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens.

De precizat că 18 ianuarie este ziua în care vom avea Luna Plină în Rac. „Vom fi obligați să separăm zona profesională de cea personală”, a mai spus Daniela Simulescu. Nu vom avea de-a face cu o Lună Plină simplă, deoarece Soarele va fi conjunct cu Pluto, deci mulți oameni vor fi puși în fața unui ultimatum, potrivit astrologului Daniela Simulescu. Lui Pluto nu îi plac jumătățile de măsură și preferă să dărâme ceva de care tragi cu dinții, deși nu îți face bine. Dacă nu te predai singur, riști să te trezești cu o criză intensă, a subliniat astrologul Daniela Simulescu. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj de Berbec, Rac, Balanță, Capricorn.

Emisiunea despre tranzitul lui Marte în Capricorn va fi difuzată luni, 17 ianuarie, începând cu ora 10.00, la DCNews și DCNewsTV. Rămâneți alături de noi!

G Ad:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro