Din 15 mai 2021, există riscul să nu mai poți folosi WhatsApp. Cum poți evita restricționarea accesului la aplicație
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
15 mai
15 mai
Atenție! Această modificare făcută de WhatsApp privește pe toată lumea! Aplicația va începe să întrerupă din opțiuni.

WhatsApp va opri din opțiuni până când utilizatorul va accepta noile politici ale companiei Facebook, care deține WhatsApp. Fiecare utilizator trebuie să accepte noile condiții și politica de confidențialitate ale aplicației până pe 15 mai 2021.

În caz contrar, dacă nu ești de acord cu noile reguli, aplicația urmează să restricționeze accesul la WhatsApp. Așadar, de sâmbătă, 15 mai 2021, va apărea constant un buton pe care trebuie să apeși ca să fii de acord cu condițiile impuse de Facebook. Butonul nu va dispărea de pe ecran până nu vei fi de acord cu noile condiții. Singurele lucruri pe care le vei mai putea face pe WhatsApp este să răspunzi la mesaje sau apeluri.

Sunt doar două opțiuni: fie accepți condițiile și vei putea folosi în continuare aplicația, fie nu accepți noii termeni și vei folosi WhatsApp doar pentru a răspunde la mesaje și apeluri.

Cum puteți actualiza WhatsApp

Puteți actualiza WhatsApp foarte ușor, din magazinul de aplicații al telefonului. Vă rugăm să rețineți că, în cazul în care ați primit un mesaj pe care versiunea dumneavoastră de WhatsApp nu îl admite, trebuie să actualizați aplicația. Vă recomandăm să folosiți mereu cea mai recentă versiune de WhatsApp. Versiunile mai recente conțin cele mai noi funcții și îmbunătățiri.

Android

Accesați Magazinul Google Play și căutați WhatsApp. Atingeți Actualizați în dreptul WhatsApp Messenger.

iPhone

Accesați App Store și căutați WhatsApp. Atingeți UPDATE (ACTUALIZAȚI) în dreptul WhatsApp Messenger.

KaiOS

Apăsați pe JioStore sau pe Store din meniul de aplicații. Glisați în lateral și selectați Social, apoi WhatsApp. Apăsați pe OK sau SELECT (SELECTAȚI) > UPDATE (ACTUALIZAȚI).

Confidențialitatea și securitatea conversațiilor dumneavoastră personale cu prietenii și familia nu se vor schimba niciodată

Nici WhatsApp, nici Facebook nu pot vedea conținutul pe care îl transmiteți către prieteni și familie, iar această regulă se aplică atât mesajelor și apelurilor dumneavoastră personale, cât și atașamentelor și locațiilor pe care le distribuiți. Nu păstrăm nicio evidență a persoanelor apelate sau cărora le trimiteți mesaje, iar WhatsApp nu vă transmite lista de contacte către Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel